+31 75 750 1895 info@foxity.nl

Diensten

Foxity Films biedt een uitgebreid spectrum van diensten aan. Wij kunnen u ondersteunen met enkel een camjo die met camera-, geluidsapparatuur en montagelaptop langskomt, tot aan een uitgebreide meercameraproductie op set.

Camjo

Het gebeurt regelmatig: Ineens moet er in een korte tijd een video gemaakt worden. Onze camjo’s komen met een compacte (Ultra)HD camera met slow-motion-mogelijkheid, geluidsrecorder, statief, een lamp op de camera en een montage-laptop om zo op een rap tempo voor u aan de slag te gaan.

Online Content

Het internet zonder online content bestaat niet meer. Van live-registratie tot aan een strakke serie voor Videoland. Foxity Films zet dit allemaal op touw voor uw productie.

Corporate Videoproductie

Een professionele (live)registratie voor bijvoorbeeld e-Learning of een video voor intern gebruik. Er is zelfs interactie met het publiek mogelijk.

Vertical Video

Adverteren op Instagram Story, IGTV (Instagram TV) of Snapchat levert de beste resultaten met Vertical Video.

Studio Productie

Een programma of product dat in de studio opgenomen dient te worden? Wij zijn zeer ervaren met het vastleggen van uw productie in een professionele filmstudio.

Post-Productie

Enkel op zoek naar een professionele editor, colorist of juist iemand die de gehele post-productie workflow organiseert? Bij Foxity Films hebben wij de kennis in huis om al deze facetten van de post-productiefase zo op te bouwen dat deze een functioneel en efficiënt proces worden.

ENG

Een korte video maken, maar meer nodig dan enkel een camjo? Met ons ENG team van multidisciplinaire professionals gaan wij aan de slag om de hoogste kwaliteit te garanderen voor uw video. Van camera- en audioprofessionals tot aan drone-operators.

Meercamera

Wij zijn gespecialiseerd in meercamera-registratie. Wij kunnen deze opnames ook live uitzenden en afmonteren tot een serie of enkele film.

360º Video’s

360° is nieuw en wordt langzaamaan steeds meer gebruikt, maar hoe gebruikt u zo’n nieuw medium als 360° video- en fotografie? Wij kunnen deze zaken optimaal

Drones

Drone-shots zijn inmiddels niet meer weg te denken uit de hedendaagse films, TV-programma’s en online content. Bij Foxity Films zijn wij in staat om met onze nieuwste drones te filmen in 4K.