+31 75 750 1895 info@foxity.nl

Over ons

Op een energieke, meedenkende en efficiënte manier aan uw visuele producten werken.

Wij kunnen technisch faciliteren met de juiste middelen en professionals om uw campagne of verhaal te visualiseren, te monteren en af te werken. Op deze manier hoeft u zich niet bezig te houden met technische zaken, maar met de doeltreffendheid van uw campagne of verhaal. Zo hebben wij in ons kantoor in Wormerveer ruime mogelijkheden voor o.a. montages en professionele kleurbewerking.

Daarnaast zijn wij als visueel partner uw algemene aanspreekpunt over al uw film en (online) video vragen. Wij zijn ook in de mogelijkheid om nauw samen te werken met de bestaande marketingafdeling om zo samen tot het beste resultaat te komen. Ons werk is uw campagne visueel versterken met video en fotografie op een manier waar u wellicht zelf nog niet aan had gedacht.

Wilt u eens overleggen over de mogelijkheden? Neemt u gerust contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek en offerte.

Wij zijn dagelijks bereikbaar van 08:30u – 18:00u via info@foxityfilms.com of
+31 75 750 1895.

Hoe wij dingen doen

Op een energieke, meedenkende en efficiënte manier aan uw visuele producten werken. Omdat wij geloven in video en ervan overtuigd zijn dat er geen ander medium zoveel informatie, amusement of boodschap kan overbrengen in zelfs enkele seconden. Op deze manier halen wij voldoening uit ons werk.

 

Bij Foxity Films geloven wij in eerlijk zakendoen, vaste projectprijzen en uiteraard de optimaal haalbare kwaliteit garanderen. Met onze in-house technische kennis is elk visueel project te realiseren: van HD tot 8K, 360 graden tot vertical video, drone-beelden tot aan meercamera-opnamen. Niets is ondenkbaar.

Z

Eerlijk zakendoen

~

Vaste projectprijzen

Optimale kwaliteit


Technische kennis in-house